欢迎访问江苏成考网 ! 本网站主要为广大江苏考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 2021年江苏成人高考指导报名入口
  • 当前位置:
    主页 > 成考试题 > 高起专 >

    2020年江苏成人高考高起点《英语》模拟题及答案

    发布时间:2020-02-10
    来源:江苏成考网
    点击:
     2020年江苏成人高考高起点《英语》模拟题及答案(1)
     
      一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
     
      在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
     
      ( )1.A. group B. about C. found D. without
     
      ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress
     
      ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost
     
      ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate
     
      ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve
     
      二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
     
      从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
     
      ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.
     
      A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not
     
      ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?
     
      A. do you B. will you C. can you D. could you
     
      ( )8. —Have you moved into the new house?
     
      —Not yet. The rooms ________.
     
      A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting
     
      ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.
     
      A. \ B. a C. the D. one
     
      ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.
     
      A. hoped B. wanted C. expected D. wished
     
      ( )11. ______! There’s a train coming.
     
      A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on
     
      ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?
     
      —He’s already been _______.
     
      A. asked for B. sent for C. called for D. looked for
     
      ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.
     
      A. Until B. Not until C. Unless D. When
     
      ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.
     
      —What do you suppose ________ to her?
     
      A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened
     
      ( )15. These players lost the game. They were ______ players.
     
      A. losing B. lost C. lose D. being lost
     
      ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.
     
      A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive
     
      ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?
     
      —I don’t know, ________.
     
      A. nor don’t I care B. nor do I care
     
      C. I don’t care neither D. I don’t care also
     
      ( )18.—How did you find your visit to the museum?
     
      —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.
     
      A. far more interesting B. even much interesting
     
      C. so more interesting D. a lot much interesting
     
      ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.
     
      A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any
     
      ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.
     
      A. bought B. buying C. to buy D. buy
     
      ( )21. These oranges taste ________.
     
      A. good B. well C. to be good D. to be well
     
      ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.
     
      A. had written; left B. were writing; has left
     
      C. had written; had left D. were writing; had left
     
      ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.
     
      A. is not decided B. are not decided
     
      C. has not decided D. have not decided
     
      ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.
     
      A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing
     
      ( )25._______ any frogs when winter comes.
     
      A. You hardly can find B. Hardly you can find
     
      C. You can find hardly D. Hardly can you find
     
      ( )26.—The light in the office is still on.
     
      —Oh, I forgot ________.
     
      A. turning it off B. turn it off
     
      C. to turn it off D. having turned it off
     
      ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.
     
      A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties
     
      ( )28. No one can be sure ________ in a million years.
     
      A. what man will look like B. what will man look like
     
      C. man will look like what D. what look will man like
     
      ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.
     
      A. is B. will be C. would have been D. would be
     
      ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.
     
      A. to wash B. washing C. wash D. to be washing
     
      参考答案
     
      一、语音知识
     
      1.A 2.A 3.B 4.A 5.D
     
      二、词汇与语法知识
     
      6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C
     
      20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C
     
      27.D 28.A 29.D 30.A

    更多江苏成考资讯考生可加入江苏成考网成考考生交流群,群内有老师可免费在线咨询,掌握成人高考报考条件、备考知识等。
    免费获取
    【江苏成考网】
    为您定制的
    学历提升方案

    江苏成考网考生微信交流群

    微信群
    扫一扫加入考生微信群
    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    院校推荐

    MORE+
    • 南通大学
      南通大学坐落于素有“江海明珠”、“中国近代第一城”美誉的沿海开放城市——江苏省南通市,是江苏省人民政府和交通运输部共建的综合性大学,首批江苏高水平大学建设培育高校。学校现
      查看详情 >
    • 徐州幼儿师范高等专科学校
      徐州幼儿师范高等专科学校(Xuzhou Kindergarten Teachers College)是经教育部批准独立设置的一所公立高等专科学校,是江苏省,也是淮海经济区第一所幼儿师范高等专科学校,为教育部卓越教师培养计
      查看详情 >
    • 苏州托普信息职业技术学院
      苏州托普信息职业技术学院(Suzhou Top Institute Of Information Technology)是经江苏省人民政府批准、教育部备案,列入国家统一招生计划,具有独立颁发文凭资格的全日制普通高校。 学院秉持“厚德、
      查看详情 >
    • 南京机电职业技术学院
      南京机电职业技术学院是2006年4月经江苏省政府批准、教育部备案的一所省属公办普通高等学校。设有机械工程系、电子工程系、信息工程系、人文社科系、自动化工程系、基础教学部、继续教
      查看详情 >
    • 南京信息职业技术学院
       南京信息职业技术学院(Nanjing Vocational College of Information Technology)位于南京市栖霞区仙林大学城,是一所由江苏省人民政府举办的全日制高等职业技术学院,2015年入选国家首批现代学徒制试点
      查看详情 >
    Copyright 2012-2021 江苏成考网 www.jsckw360.com All Rights Reserved.
    声明:本站为江苏成考民间交流网站,最新成考动态请各位考生以省教育考试院、各市成考办最新通知为准。
    本站地址:苏州市姑苏区人民路 咨询电话:0512-53990599 网站地图

    考生在线咨询

    微信群 微信群
    返回顶部∧